Over ons

GESCHIEDENIS

Jules Casier startte indertijd een simpele, neutrale garage aan de Gistelsesteenweg 111 in Westkerke. Automechanica was zijn leven en hij maakte er een punt van de klanten efficiënt en eerlijk te bedienen. Toen wist men al dat er bij Casier vakwerk geleverd werd.

In het jaar 1968 nam Noël de garage over. De vooruitgang, vooral op elektronisch gebied en de jarenlange ervaring brachten steeds meer tevreden klanten aan, en de mond-aan-mond publiciteit leverde resultaat op.

In het jaar 1979 werd Casier een officële dealer van het wereldbekende Japanse merk Honda.

In 1992 werd een toonzaal en werkplaats gebouwd in de Torhoutsesteenweg 470 te Oostende. Daar is zoon Johan de verantwoordelijke samen met zijn vrouw Sandra. Zoon Hans en zijn vrouw Sandra zijn verantwoordelijk in Westkerke, waar ook de carrosserie afdeling is.

De garages Honda in Westkerke en Oostende zijn een familiezaak van vader op zoon. De mechaniciens en carrosier Hugo en Joeri zijn al jaren vaste waarden in het familiebedrijf.

In het jaar 2000 werden we officiëel en exclusief Honda verdeler van scooters en moto’s. De toonzaal in Oostende werd volledig vernieuwd en er werd een ruime toonzaal bijgebouwd. Niet alleen Honda auto’s worden verkocht maar ook Honda scooters en Honda moto’s. Ook een volledig gamma motokledij en allerhande accessoires worden aangeboden.

Door de uitbreiding van het bedrijf zijn mechaniciens Alexis, Jonas, Pieter en Gertjan aangeworven.

SERVICE, VERVANGWAGEN, ONDERHOUD, CARROSSERIE

Persoonlijke service is een grote troef. Daarom wordt niets aan het toeval overgelaten: er staan 6 vervangwagens klaar wanneer de klant zijn wagen enige tijd moet missen.

Onderhoud is eveneens een belangrijk punt dat met veel zorg en kennis gebeurt. Bijscholing van onze mechaniciens gebeurt constant in de gebouwen van Honda. U kunt tijdens het onderhoud genieten van een lekkere kop koffie of bij uw wagen blijven in de werkplaats, waar Hugo of Alexis u de gevraagde uitleg geven.

Herstellingen aan het koetswerk? Wij zorgen ervoor in ons eigen bedrijf. Twee ervaren carrosiers, twee spuitkabines, eigen kleurlabo en richtbank Celette zorgen voor een uitstekende service. We scholen ons voortdurend bij op het gebied van nieuwe spuittechnieken en uitdeuken. Ook zijn wij erkend hersteller bij verschillende verzekeringen (Axa, P&V, Fortis, Avero, Zelia, Mega, Gan, Zurich, Josi, Winterthür, Ethias, Actel, Vivium …) De bestekken worden opgemaakt via Informex. Met als resultaat dat de verzekering rechtstreeks betaalt aan ons.

Niet alleen Honda’s maar ook andere merken zijn welkom voor onderhoud en carrosserieherstellingen.

NIEUW EN TWEEDEHANDS

Alle nieuwe Honda modellen auto, moto’s en scooters staan in beide toonzalen. Steeds een 20-tal auto’s en een 60-tal moto’s in voorraad. Een testrit met nieuwe Honda modellen is altijd mogelijk.

We hebben ook meer dan 100 occasies in voorraad.

Ook moto’s worden overgenomen op wagens.